Abitana, de specialist in TV over Twisted Pair oplossingen, VDI, multimedia en audio/ video netwerken

Onze bedrijfsfocus is volledig gericht op het ontwikkelen van prijswaardige, duurzame en performante multimedia VDI netwerken en netwerkcomponenten, gebaseerd op RJ45 en Twisted Pair technologie.

Sinds 2002 zijn wij gespecialiseerd in het versturen van TV-signalen over Twisted Pair bekabeling.
Een nieuwe bekabeling , die gebruikt maakt van Cat7A of Cat8 (1000 MHZ en meer) Twisted Pair technologie, geeft u uiteraard het beste resultaat, maar ook voor reeds bestaande Twisted Pair netwerken in Cat5e, Cat6, Cat6A of Cat7 kunnen wij u oplossingen aanbieden voor de transmissie van TV en video signalen.

Abitana biedt totaaloplossingen aan voor slim wonen en levenslange netwerkbekabeling.  Voor residentiële bouwprojecten en gemeenschapsbouw (assistentiewoningen, woonzorgcentra, hotel en kortverblijf, studentenflats,scholen, …) alsook voor residentiële offshore projecten (boorplatformen, servicepontons, ...)
Bij Abitana vindt u  tevens een breed gamma van kwalitatieve componenten (kabel, connectoren, netwerkkasten, elektronische netwerkmodules) die in elk netwerk kunnen opgenomen worden ( data, VDI ,Audio Video integratie , domotica, bordenbouw, industriële automatisatie…).

In het merendeel van de residentiële of offshore-projecten is ruimte schaars en duur.  Daarom zetten we met ons VertiGo concept alle installatiepraktijken op hun hoofd en monteren netwerkmateriaal en componenten vertikaal. In ondiepe, ruimtebesparende DIN-rail kasten in plaats van in de gebruikelijke 19” kasten.
Onze DIN rail connectoren en modules worden ook regelmatig gebruikt in bordenbouw voor industriële en tertiaire toepassingen en vinden een plaats naast schakelmateriaal en automatisatieonderdelen.
Abitana’s DIN-rail kasten zijn het neusje van de zalm op het gebied van gebruiksgemak, betrouwbaarheid en thermische eigenschappen.

Over onze Private label OEM contracten met een aantal genoteerde high-tech bedrijven mogen we u niets vertellen... enkel dat we er best wel trots op zijn dat ook dit  een belangrijk onderdeel vormt van onze bedrijfsactiviteiten.